ICPSR:s sommarskola i kvantitativa metoder hålls online

Publicerad: 2020-03-31

Det oväntade utbrottet av Covid-19 har krävt många snabba och kreativa lösningar för planerade arrangemang världen över. Nu annonserar även ICPSR att deras populära sommarskola i kvantitativa metoder anordnas på distans.

Varje år anordnar ICPSR (Inter-university Consortium for Political and Social Research) en internationell sommarskola med fokus på kvantitativa metoder inom samhällsvetenskap. Sommarskolan hålls vanligtvis i Ann Arbor i Michigan, men på grund av det rådande läget har ICPSR valt att istället erbjuda alla sina kurser och workshoppar online. Samtidigt har de också sänkt årets deltagaravgifter.

Programmet för sommarskolan är som vanligt uppdelat på två fyraveckorsperioder med start 22 juni 2020. Deltagare har möjlighet att anmäla sig till antingen fyra eller åtta veckor. Det finns också ett stort antal fristående workshoppar på tre och fem dagar. Sveriges nationella medlemskap i ICPSR gör att kursdeltagare från Sverige betalar en reducerad kursavgift. Observera att kursavgifterna höjs från och med 1 maj.

 

Läs mer och anmäl dig till ICPSR:s sommarskola i kvantitativa metoder.

Se fullständigt program för sommarskolan.